Valentijns special

Wie verras jij op valentijnsdag met deze speciale verwenbehandeling?

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een heerlijke behandeling samengesteld.

Deze behandeling bestaat uit:

* Gezichtsbehandeling incl. epileren
* Rugmassage met warme oliën
* Verse jus’orange na de behandeling

Nu voor maar : € 45,- (60 minuten)

Deze behandeling is te boeken vanaf
1 feb t/m 16 februari.


Nieuw! medische peels

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Voor het verminderen van lijntjes en het verbeteren van de huidstructuur zijn verschillende peelings mogelijk. Deze speciale peels werken op de diepere, levende huidlaag, waardoor de celstructuur van de huid radicaal wordt verbeterd. Bij deze behandelingen is het belangrijk om “huiddieet” thuis te volgen om de huid optimaal te kunnen verbeteren. Dit huiddieet bestaat uit huidverbeterende moisturizer, die goede bescherming geeft tegen UV-A en UV-B straling, hoogwaardige vitaminesserums, nachtverzorging en een masker.

Prijs: v.a. € 58,00


iCurl behandeling

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zonder wimperextensions en zonder die vervelende wimperkrultang te moeten gebruiken?

Dat kan! Maak nu een afspraak in onze salon en wij geven jouw wimpers een prachtige krul die tot wel 6 weken blijft zitten. De iCurl wimperpermanent zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. Of je nu korte of lange wimpers hebt, elke lengte kan gekruld worden.

€ 25,00


NIEUW! –  BellaPierre Kiss Proof

De BellaPierre Kiss Proof Lip Crème geeft een full coverage en is zeer gemakkelijk aan te brengen. Een zeer zachte liquid formule die in nog geen één minuut op je lippen droogt tot een matte lipstick en die urenlang houdt zonder bij te werken!

€ 19,99


NIEUW!  BellaPierre bb cream

De BellaPierre bb cream werkt als een foundation en concealer in èèn en bevat een spf 15. Super mooi onder je minerale foundation voor extra dekking, of gebruik hem alleen als je voor die natural look gaat.

€ 39,99


NIEUW! – Blemish control pads

Deze blemish control pads bevatten de maximale dosis van 2% salicylzuur. Salicylzuur reinigt tot diep in de poriën en lost overmatig talg op. Daarnaast bevatten de pads ontstekingsremmende en hydraterende werkstoffen om de huid egaler en mooier te maken.

€ 42,50