BEAUTYHOUSE TISO
Image Alt
Prijslijst

Gezichtsbehandelingen

Facials

Voor
het Gezicht

Hoe weet je nu wat echt werkt voor jouw huid?

Huidproblemen hebben hun oorsprong in de diepere huidlagen, om deze effectief te kunnen bestrijden zijn “gewone cosmetica” niet genoeg. Gewone cosmetica wordt omgeschreven als gezichtsproducten die verkrijgbaar zijn in diverse winkels en drogisterijen. Deze cosmetica voorziet de huid van een vettig laagje en heeft verder weinig tot geen effect op het gebied van huidverbetering bij huidproblemen.De producten waarmee wij werken worden ook wel cosmeceuticals genoemd.  

Gewone cosmetica wordt omgeschreven als gezichtsproducten die verkrijgbaar zijn in diverse winkels en drogisterijen

Cosmeceuticals zijn wetenschappelijk ontwikkelde en bewezen producten die niet beschikken over bestanddelen, zoals parfum en die aan medische eisen voldoen.De meeste producten op de markt behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt door levend weefsel te verbeteren en te stimuleren. De IMAGE Skincare en Medik8 producten werken op cellulair niveau, zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagd, hydratatie toeneemt en roodheid afneemt. De producten stimuleren ook de celvernieuwing waardoor de huid er jonger gaat uitzien.

Wij bieden zowel traditionele als huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Wil je graag een stapje verder? Kijk dan op onze peeling pagina of begin met een superfacial behandeling. Dit is de eerste stap richting huidverbetering.

Selecteer jouw behandeling voor meer info

Een Classic gezichtsbehandeling is een traditionele behandeling.

– Epileren/harsen vd wenkbrauwen (optie)
– Dubbel reinigen van de huid
– Verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een scrub
– Verwijderen van onzuiverheden
– Gezicht/schouder/nek/hals massage (optie)
– Hydraterend Masker
– Serums
– Dag of nachtverzorging

Huidtype: Elk huidtype
Resultaat: Een goed gereinigde en gehydrateerd huid

Deze superfacial gezichtsbehandeling is intensiever dan de classic gezichtsbehandeling. Deze fruitenzymen behandeling, met o.a. papaja, verteerd de dode huidcellen, stimuleert en vernieuwt de huid maar dan zonder vervelling of roodheid.

– Epileren/harsen vd wenkbrauwen (optie)
– Dubbel reinigen van de huid
– Verwijderen van dode huidcellen d.m.v. een fruitenzymen peeling
– Verwijderen van onzuiverheden
– Gezicht/schouder/nek/hals massage (optie)
– Hydraterend/diepreinigend masker
– Serums
– Dag of nachtverzorging

Huidtype: Elk huidtype inclusief de gevoelige huid en zwangere vrouwen
Resultaat: Een goed gereinigde, gehydrateerde huid met een mooie glans

  • Classic Gezichtsbehandeling incl. epileren en massage gezicht- schouder- nek- hals €65,00

    90 minuten

  • Superfacial incl. epileren en massage gezicht- schouder- nek- hals €75,00

    90 minuten

Uitbreidingen

Breid jouw behandeling uit met een van deze intensieve maskers!

Verzacht je fijne lijntjes met dit one-sheet wonder dat een zachte, stralende huid ondersteund. I MASK Anti-Aging Hydrogel Sheet Masker stimuleert een jonge en frisse uitstraling. Dit masker is verrijkt met plantextracten, peptides en antioxidanten. Hydrateert direct de vochtarme huid. Daarnaast geeft het de vermoeide huid nieuwe energie en heeft het een verkoelende werking. Dit Sheet Masker is rijk aan mineralen en geeft de huid een natuurlijke glow. De face-friendly vorm past zich gemakkelijk aan aan de contouren van je gezicht.

De kracht van deze maskers zit in het feit dat deze het hele gezicht bedekken. Doordat deze maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen. Als gevolg van de lage temperatuur van de maskers, ontstaan spiercontracties in het gezicht, gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Hierdoor ontstaat er een vorm van natuurlijke spiergymnastiek. Een krachtige en zichtbare versteviging én ontgifting van de huid zijn het resultaat. Door het drogen van de maskers van buiten naar binnen, versterkt de opname van effectieve werkstoffen