BEAUTYHOUSE TISO
Image Alt
Prijslijst

Peelings

Peelings

Voor
de huid

Image Skincare peelings zijn chemische peels met een hoge concentratie van zuren die een huidverjongend en huidverbeterend effect geven. Fijne lijntjes, acne, zonschade en littekentjes worden minder zichtbaar of verdwijnen en daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Elke huid is anders en vraagt daarom om een unieke aanpak. Geen idee welke peeling voor jou huid geschikt is? Geen probleem! Boek een willekeurige peeling in, dan kijken we in de salon welke behandeling het beste voor jouw huid is.

Alle onderstaande behandelingen bestaan allemaal uit het dubbel reinigen van de huid, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker, serums en dag- of nachtverzorging.

Selecteer jouw behandeling voor meer info

De Signature Facelift is op basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Huidtype:  geïrriteerde huid / droge huid / couperose / rosacea / lichte vorm van acne / lichte vorm van pigmentatie.

Resultaat: deze peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing, werkt ontstekingsremmend, hydraterend en kalmerend en zorgt voor een mooie glow

De Wrinkle Lift is op basis van Aloë vera met 45% glycolzuur. Dit samen zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

Huidtype: pigmentvlekken / littekens / rimpels / zonschade / vale huidskleur / rokershuid.

Resultaat: Zorgt voor een gladde, strakke en egalere huid.

De Acne Lift bestaat uit een combinatie van 20% BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.

Huidtype: acne / vette huid / verwijde poriën / huid in totale disbalans.

Resultaat: De werkstoffen in de peeling zorgen voor een kalmerende werking op de talgklieren en een snellere huidvernieuwing. De acne lift komt tot in de diepere huidlagen waardoor ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

De betalift is een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Deze peeling is op basis van salicylzuur die actieve acne doelgericht aanpakt.

Huidtype: zeer actieve acne / vette huid.

Resultaat: De Beta lift zorgt ervoor dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

De Lightening Lift is een peeling die pigmentvlekken vermindert. Deze peeling bevat Kojic Acid dat een positieve werking heeft op pigmentvlekken. Kojic Acid gaat de strijdt aan met pigmentvlekken en zorgt ervoor dat ze minder zichtbaar worden. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze lightning lift behandeling een egalere huidskleur.

Huidtype: oppervlakkige pigmentatie / zonschade / vale huidskleur / inflammatoire huidproblemen.

Resultaat: De lightning lift behandeling zorgt voor vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd. *Lightning lift forte (is een hoger geconcentreerde peeling vorm) € 79,50

De O2 lift zuurstofbehandeling is een luxe, ontspannende anti-aging behandeling, waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Omdat deze behandeling jou alle voordelen biedt van een peeling, maar geen hersteltijd heeft, is hij uitermate geschikt om jouw huid vlak voor een feestje een instant glow te geven!

Huidtype: De O2 Lift is geschikt voor alle huidtypen die wel een boost kunnen gebruiken.

Resultaat: Na de behandeling ziet je huid er direct frisser, egaler en stralender uit.

Extra’s tijdens behandeling

Uitbreidingen

Breid jouw behandeling uit met een van deze intensieve maskers!

Verzacht je fijne lijntjes met dit one-sheet wonder dat een zachte, stralende huid ondersteund. I MASK Anti-Aging Hydrogel Sheet Masker stimuleert een jonge en frisse uitstraling. Dit masker is verrijkt met plantextracten, peptides en antioxidanten. Hydrateert direct de vochtarme huid. Daarnaast geeft het de vermoeide huid nieuwe energie en heeft het een verkoelende werking. Dit Sheet Masker is rijk aan mineralen en geeft de huid een natuurlijke glow. De face-friendly vorm past zich gemakkelijk aan aan de contouren van je gezicht.

De kracht van deze maskers zit in het feit dat deze het hele gezicht bedekken. Doordat deze maskers vloeibaar aangebracht worden, kun je ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen. Als gevolg van de lage temperatuur van de maskers, ontstaan spiercontracties in het gezicht, gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Hierdoor ontstaat er een vorm van natuurlijke spiergymnastiek. Een krachtige en zichtbare versteviging én ontgifting van de huid zijn het resultaat. Door het drogen van de maskers van buiten naar binnen, versterkt de opname van effectieve werkstoffen